INFO

Taidepäiväkoti Pilke Aarteiden Talo

Korkinporras 1, Tuusula

Päiväkodin johtaja: Carita Takala, puh. 040 905 2928

carita.takala (a) pilkepaivakodit.fi

Pilke Aarteiden Talo puh. 040 905 2929

http://aarteidentalo(a)pilkepaivakodit.fi

https://aarteidentalo.wordpress.com

Asiakasmaksu 330 € / kk

Aukiolo: 6.30 – 17

76 lasta (1-7 v.)

Pilke Aarteiden Talossa järjestetään maksutonta esiopetusta.

Kun lapsi saapuu Aarteiden Taloon, hänet toivottaa tervetulleeksi turvallinen, kiireetön ja yhteisöllinen ilmapiiri. Päiväkodin kodinomaisesta sekä monipuolisesta ympäristöstä lapsi voi löytää oman kiinnostuksensa kohteita. Eri-ikäiset lapset ovat päivän aikana niin oman kehitystasonsa mukaisissa pienryhmissä kuin myös yhdessä kaiken ikäisten lasten kanssa mm. leikeissä ja ulkoiluissa. Todellinen ystävyys perustuu elämänkokemusten jakamiseen, antamiseen, saamiseen, kuunteluun ja empatiaan. Leikin ja ilon kautta lapsen ilmaisu ja oppiminen voi puhjeta kukkaan.

Kasvatusnäkemyksemme lähtökohtana on lapsen oma kulttuuri: ajatukset, oma ilmaisu ja leikki. Mitä lapsi näkee, tuntee, haistaa ja maistaa? Mikä on lapsen tapa oppia ja kokea? Mitkä ilmiöt kiehtovat lapsia ja miksi? Perusajatuksena on kunnioittaa ja kuunnella lasta. Oppimisprosessi etenee vuoroavaikutuksessa lasten, aikuisten ja ympäristön kanssa. Syvennymme pienryhmissä ilmiöpohjaisesti teemoihin kuvataiteen, kädentaitojen, kielen- ja vuorovaikutuksen, draaman, matematiikan, musiikin, luonto- ja ympäristötutkimuksen, mediakasvatuksen sekä liikunnan kautta. Lapsuus on löytöretkien aikaa.

Ateljee on Pilke Aarteiden Talon sydän, missä lapset tutkivat elämän ilmiöitä kuvataidekasvattajan kanssa. Erilaiset materiaalit ja tekniikat tulevat tutuiksi kokeilemalla. Kuvataiteellisen toiminnan kautta lasten ajatukset ja tunteet saavat muodon sekä värin.

Aarttis-blogin kautta kotiväki pääsee kurkistamaan lastensa elämään päiväkotipäivän aikana. Perheet voivat blogia lukemalla jakaa yhdessä lapsille merkityksellisiä hetkiä.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme nettisivujen kautta https://aarteidentalo.wordpress.com tai paikan päälle!

IMG_8338 – Kopio

pilke_LOGO

Mainokset