Esiopetus

Esiopetuksessa on muutamia vapaita paikkoja haettavana ensi syksyksi.

linnunpönttö-1Eskariden iltaseikkailulla nikkaroitiin  linnunpönttöjä

Eskarit nikkaroivat iltaseikkailussa linnunpöntöt. Pöntöt kiinitettiin vierekkäin rivitaloksi. Ne maalattiin ja jätettiin kuivumaan viikonlopuksi sisääntulon viereen. Kuinka ollakkaan, asuntopula oli ollut ilmeinen, koska viikonlopun aikana linnut olivat sisustaneet pöntöt heinillä ja muilla pesänrakennustarvikkeilla tulevia poikueita varten. Saapa nähdä kuinka linnut viihtyvät vilkasliinteisellä asunotalueella.

Pilke Aarteiden Talolla tarjotaan maksutonta esiopetusta kuusivuotiaille lapsille. Esiopetuksen tavoitteena on edistää yhteistyössä kotien ja huoltajien kanssa lapsen kehitys- ja oppimisedellytyksiä sekä vahvistaa lapsen sosiaalisia taitoja ja tervettä itsetuntoa leikin ja myönteisten oppimiskokemusten avulla.

 

Maalivahdin maalaamista mallista

 

Sateenkaarten kiitollisuuskirja

kiitollisuukirja.jpg

Pilke Aarteiden Talon eskarit eli Sateenkaaret ovat esiopetusvuotensa aikana opetelleet huomaamaan hyvän ja harjoitelleet myötätuntotaitoja. Olemme vuoden mittaan tutustuneet vahvuuksiimme ja kannustaneet toisiamme kehittäen kaveritaitojamme. Merkittävä osa viikkorutiinejamme on ollut perjantain KIITOLLISUUSKIERROS. Kiitollisuuskierroksen aikana jokainen kertoi asian, tapahtuman tai ilmiön, josta on kiitollinen. Kiitollisuuden määrittelimme iloa ja onnellisuutta tuottavaksi kokemukseksi. Kiitollisuudet kokosimme kirjaksi, jota voi lueskella aulassa. Samalla voi pohtia omia kiitollisuuden aiheita – vaikka ihan päivittäin!

 

 

 

 

Mainokset